Samen op pad met Jimmy's Gang

Een avondvullend programma met twee bands

Een avondvullend programma met twee bands.

In het verleden hebben wij twee keer samen gespeeld. Daardoor kwamen wij op het idee om hiervan een avond vol muziek en gezelligheid te maken. Wat deze avond aantrekkelijk maakt, is de twee verschillende muziekstijlen.

De Stage Rockband is de coverband die heel veel nummers uit de jaren 70, 80 en 90 speelt met een rocksausje; Jimmy's Gang is een echte blues-, rock-, en funkband met ook veel eigen nummers. In deze band zitten de bassist van Brainbox, Cees van de Laarse, Pieter Voogd van Ekseption en Jim heeft in het verleden samengewerkt met Herman Brood. 

Het programma bestaat uit twee keer ruim anderhalf uur muziek met één pauze. Het geheel wordt omlijst met een mooie lichtshow. Deze krijgt vanaf dit najaar ook beeld erbij; deze is nu in ontwikkeling door onze nieuwe lichtman. Een prachtige avond zonder ombouwtijd.

De avond wordt afgemaakt met een spetterende finale. Het is ook mogelijk om hierbij een landelijk bekende artiest te boeken.

Deze avond is zeer geschikt voor kleine en middelgrote zalen, maar voor de wat grotere cafés is het ook mogelijk deze avond te boeken. De avond is dan ook geschikt voor mensen van 18 tot 88.