Uitrusting

Op deze video zijn de nieuwe complete lichtshow met de twee moving heads en het beeld te zien. Wij zijn nu bezig over te gaan om digitaal geluid.

Onze P.A. is zeer uitgebreid met een set van LEM. Deze 1,5 kW gebruiken wij voor de kleine cafétour en de kleinere zalen. Voor de grote zalen en kleine festivals gebruiken wij de grote set. 

De P.A. bestaat uit:

  • kleine set LEM
  • 16-kanaals Yamaha Powered Mixer
  • De boxen van Cerwin Vega

Voor de grotere optredens komt daarbij:

  • 24-kanaals Yamaha Mixer

Monitor:

  • Powered LEM

 

Soundkleuring: Ivar van der Wiel

De gehele techniek staat onder leiding van Ivar van der Wiel. Hij heeft het vak geleerd bij Triple Showtechniek in Purmerend. Daar is hij freelance medewerker en hij werkt mee aan de op- en afbouw van de shows. In deze hoedanigheid heeft hij diverse keren meegewerkt met optredens van Jan Smit, 3 Js, Nick & Simon en de Toppers. Ook staat hij regelmatig achter de mixer bij Poppodium Manifesto in Hoorn. Door deze ervaringen is Ivar in staat om net zo gemakkelijk het geluid voor in de kroeg of een kleine zaal neer te zetten als voor de grote zalen of festivals. Daarbij pakt hij uit met een mooie PA. Hij is samen met ons het geluid en het licht digitaal aan het maken, wat inhoudt dat de mixer en de multikabel verdwijnen. Het geheel wordt dan aangestuurd via een laptop.

 

Het geluid is inmiddels zeer uitgebreid en er wordt gewerkt aan een nieuwe lichtshow met beeld.

Onze favoriete gitaren