Dit seizoen 22/23 vieren zij het twintigjarig bestaan van onze band. Dat laten ze niet zomaar voorbijgaan. Ze hebben regelmatig opgetreden bij wat toen “hun” Poppodium Atlantis was, maar daar kunnen ze helaas niet meer terecht en zijn nog opzoek naar een nieuwe plek om die te vieren. 
 
Zij zijn een Alkmaarse band en zijn voortgekomen uit de legendarische Highway Band met Lex en Johan Bos, Ad Kamink en Gerrit Eikenaar. Ze hadden in 1973 het hoofdpodium van Paradiso bereikt en vier keer in het buitenland opgetreden. Er zijn eigenlijk twee formaties geweest en ze begonnen onder de naam Stage Rock waarvan de basis altijd gelijk gebleven is. 
De eerste formatie was met op drum Ton Loerakker, bas Gerrit Eikenaar, gitaar Dick Bruinenberg, toetsen Mick Langenberg (die nu S10 begeleidt), sologitaar Bruce Blok en op zang Peter Lover. 
Na een nogal grote wisseling gingen ze verder met Rein Beukers op drum, Rob Helmus sologitaar en Maikel Hof op zang. Natuurlijk bleven Dick en Gerrit bij de band. Na deze verandering kwamen de grote optredens zoals Popweekend Alkmaar, waar ze diverse voorprogramma’s hebben verzorgd, o.a. bij Barrelhouse, Jan Akkerman, Ellen ten Damme, Kaz Lux en The Outsiders. Ook bij Jazz & Sail Bergen waren ze een terugkomende gast.
De band Stage Live, zoals ze nu zijn, is nog een kleine verandering ondergaan: zanger Marlon Maduro is vervangen door zangeres Natasha Lee en drummer Jules Wesenhagen. In deze fomatie zijn ze nu volop aan het touren en inmiddels is het festival Live op het Plein in Bergen NH en Tuitjenhorn achter de rug. Tijdens Jazz & Sail staan zij bij podium Steffs. Verder zijn ze actief in cafés, op poppodia en bij bedrijfsfeesten.
 
Stage Live speelt nummers uit de jaren zeventig, tachtig en nul met een “rocksausje”. Ook hebben ze bij deze optredens een klein lichtshow mee, waar bij de festivals flink mee wordt uitgepakt.  De techniek is al bijna zeven jaar in handen van Ivar van der Wiel.
 
De formatie is als volgt:
 
- zang: Natasha Lee
- zang/gitaar: Ralf Vandenberg
- gitaar: Dick Bruinenberg
- basgitaar: Gerrit Eikenaar
- drums: Jules Wesenhagen 
- techniek: Ivar van der Wiel