Ik ben op mijn viertiende begonnen met gitaar spelen. Vrij snel daarna begon ik met mijn vrienden de band Perfect Punz. Dit was een eigenwerkband en we traden regelmatig op in de lokale kroegen en op podia. Toen deze band gestrand was, speelde ik in de coverband Rockafellas. We werden geïnspireerd door bands als Pearl Jam en andere grote rocklegendes. Toen de zanger dj wilde worden, is de band uit elkaar gegaan. Na een tijd niks met muziek te hebben gedaan, ben ik gaan spelen in Dr Jeckyl and Mr Hyde, een coverband uit Heemskerk. Na hier twee jaar in te hebben gespeeld, heb ik de groep verlaten, omdat de muziekstijl die ze wilden spelen, niet meer goed bij mij paste. Nu speel ik sinds maart 2017 in de Stage Rock Band als gitarist en zie dit als een grote uitdaging. Ik heb er onwijs veel zin in en hoop met deze mannen een mooie muzikale tijd tegemoet te gaan.

 

Ik ben geïnspireerd door gitaristen als Steve Lukather, Andy Timmons en niet te vergeten Lex Bos. Van Lex heb ik een paar jaar les gehad. Hij heeft me veel geleerd en mede door hem begrijp ik de gitaar nu een stuk beter. Dankzij hem heb ik nu de sound waarvan ik vroeger droomde. Ik speel op een door hem ontworpen en gemaakte stereoversterker die een Fender- en Marshall-sound laat mixen. Ook speel ik op de door hem ontwikkelde Superdrive (buizen overdrivepedaal) als je dit dan allemaal met elkaar combineert, wil je nooit meer anders. Wat een sound!

 

 

Ik speel sinds kort op een Gibson Les Paul Studio en deze bevalt me erg goed, maar als een nummer erom vraagt, pak ik mijn Fender Stratocaster.